espressocafe.ro

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Cum este o femeie eleganta?

De multe ori in viata intalnim femei elegante ce ne uimesc sau ne fac sa le invidiem. Uneori este greu sa raspundem la intrebarea cum este o femeie eleganta?, caci nu s-a inventat o unitate de masura pentru eleganta si fiecare dintre noi vede eleganta cu alti ochi. Pentru mine, o femeie eleganta este in primul rand o femeie ce stie sa isi traiasca viata cu seninatate si sa dovedeasca acest lucru in fiecare clipa. Prin mers, prin stilul vestimentar ales, prin felul in care se fardeaza, prin felul in care zambeste sau priveste, prin accesoriile cu care se impodobeste, prin tot ceea ce face si traieste o femeie poate dovedi ca este eleganta. 

AmaFashion
As dori sa le spun fetelor foarte tinere ca o haina scumpa si un fard strident nu denota neaparat eleganta
ci, de cele mai multe ori, exact opusul. Am cunoscut femei care nu aveau decat o fusta si o bluza, dar le purtau cu naturalete si intotdeauna ingrijite, lucru care le facea sa fie mereu elegante. Am cunoscut femei care aveau sute de rochii si de pantofi, aveau farduri scumpe si genti de firma. Degeaba. Orice ar fi facut, intotdeauna pareau abia plecate de langa coada vacii (sa ma scuze cele care au vaci acasa; e doar o figura de stil). Fiecare gest, fiecare miscare si fiecare zambet trebuie sa aiba acea naturalete fermecatoare sau, in lipsa ei, acea siguranta pe care o are numai femeia increzatoare in fortele sale.

larysa.ro
Cum este o femeie eleganta? Este intotdeauna sigura pe ea. Stie ca a ales un stil vestimentar de invidiat, ca hainele si accesoriile sale sunt de calitate, ca fardurile o pun in valoare si educatia o ridica deasupra altora. O femeie eleganta are un mers de regina chiar si cand este imbracata in blugi, are un suras sincer si bun, are o sclipire in ochii luminosi ce te privesc direct si totusi parca fara sa te vada. O femeie eleganta stie intotdeauna ce vrea, isi cunoaste slabiciunile si defectele, stie sa le ascunda si sa isi puna in valoare ceea ce are bun si frumos. O femeie eleganta este o femeie care nu se teme sa iasa din multime si sa isi aleaga propria carare in viata. 
dyfashion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu