espressocafe.ro

marți, 2 iunie 2015

Fashion. Ce se poarta in anul 2015, 2016, 2017?

Ce se poarta in anul 2015, 2016, 2017? Daca citesti o revista de fashion (indiferent ca este tiparita sau publicata in online), descoperi ca in anul 2015 se poarta culori vesele, aprinse, haine comode si genti mari, in care sa incapa si mult, si putin. Daca alegi sa citesti o alta revista, descoperi ca anul 2015 readuce in atentia femeilor combinatia alb-negru, rochia eleganta si pantofii cu toc inalt. Daca preferi sa te informezi direct, sa iei pulsul strazii, observi ca fiecare poarta ce vrea, ca nu exista tendinte clare in moda anului 2015. Unii se imbraca in haine ieftine, gasite prin magazinele ce impanzesc orasele, altii aleg sa isi comande fiecare obiect vestimentar pe internet, pentru a putea etala lucruri unicat. In anul 2015 se poarta ceea ce omul isi permite, incepand de la lenjerie intima, costume de baie si bijuterii din argint si sidef, si pana la pantofi de ocazie sau chiar paltoane. Se pare ca nimeni nu stie exact ce se poarta, probabil din cauza ca moda este o chestie care se schimba de la un anotimp la altul si care depinde de foarte multi factori.

aoro.ro
Cand alegi sa te imbraci intr-un fel sau altul, trebuie sa ai grija in primul rand la felul in care te simti in haina respectiva, caci mai presus de toate este important sa iti fie bine, sa ai incredere ca respectivul obiect vestimentar te pune in valoare si nu iti creaza disconfort, indiferent care sunt tendintele in fashion.
Apoi, nu uita de varsta pe care o ai. Intr-un fel se imbraca fetele de 20 de ani, in alt fel femeia la 30 de ani si in cu totul alt fel femeia ajunsa la 50 de ani. Mai multe detalii despre varsta femeii si rochiile pe care le poate purta gasesti daca dai clic pe link. Indiferent de varsta pe care o ai, indiferent de sex sau de orice alte criterii, alege intotdeauna sa te imbraci in haine care iti scot in evidenta partile frumoase ale corpului, in culori care se potrivesc pielii tale si completeaza aspectul cu accesorii care sa nu atraga atentia mai mult decat imbracamintea. Poarta intotdeauna haine care sa iti sublinieze naturaletea si poarta-te natural.

larysa.ro
Ideal ar fi sa iti stabilesti un stil doar al tau, necopiat de la nimeni, sa te simti bine in pielea ta si sa zambesti mult, cu incredere in tine si in viata. Atunci vei putea spune ca nu moda iti dicteaza pasii in lume, ci tu dai tonul in moda, fie ca e anul 2015, fie ca e oricare alt an. 
AmaFashion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu