espressocafe.ro

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Cum este o femeie eleganta?

De multe ori in viata intalnim femei elegante ce ne uimesc sau ne fac sa le invidiem. Uneori este greu sa raspundem la intrebarea cum este o femeie eleganta?, caci nu s-a inventat o unitate de masura pentru eleganta si fiecare dintre noi vede eleganta cu alti ochi. Pentru mine, o femeie eleganta este in primul rand o femeie ce stie sa isi traiasca viata cu seninatate si sa dovedeasca acest lucru in fiecare clipa. Prin mers, prin stilul vestimentar ales, prin felul in care se fardeaza, prin felul in care zambeste sau priveste, prin accesoriile cu care se impodobeste, prin tot ceea ce face si traieste o femeie poate dovedi ca este eleganta. 

AmaFashion
As dori sa le spun fetelor foarte tinere ca o haina scumpa si un fard strident nu denota neaparat eleganta

joi, 16 aprilie 2015

Rochii ieftine si elegante pentru fete si femei

Stiu, pare greu de crezut ca pot exista rochii care sa fie si ieftine, si elegante, insa un clic pe pozele de mai jos cu siguranta va va convinge. Am vazut pe internet o multitudine de modele, de culori, de materiale, potrivite oricarei femei ce isi doreste sa fie in pas cu moda fara sa isi ruineze familia.

Eu i-am descoperit intamplator si m-am indragostit de modelele vazute. Imi imaginez pentru fiecare rochie in parte cate o poveste si cred ca in timp le voi asterne pe toate pe acest blog de fashion, caci ar fi pacat sa se piarda. Important este ca am facut prezentarea, ca va pot indruma catre locuri unde toate rochiile sunt ieftine si elegante.

In zilele urmatoare voi reveni cu amanunte, dar si cu articole explicative, ca fiecare fata sau femeie sa stie ce fel de rochie i se potriveste in functie de diversi factori.

Blog de fashion romanesc

Ce se va intampla pe acest blog romanesc, numit atat de pretentios si englezesc Blog de fashion? Probabil voi scrie despre moda, despre diverse obiecte vestimentare, despre incaltaminte de dama, de copii si de barbati (si ei trebuie sa citeasca despre fashion, nu?), despre rochii elegante si ieftine, despre tot ceea ce are legatura cu moda. Probabil din cand in cand voi posta si poze sau linkuri de afiliere, caci ce ar fi blogul de fashion fara trimitere spre site-urile care comercializeaza imbracaminte: rochite, paltoane, esarfe, incaltaminte: pantofi, cizme, ghete sau (de ce nu?) produse de infrumusetare...