espressocafe.ro

luni, 8 februarie 2016

Cadouri pentru iubit

Cadouri pentru iubit. Se spune ca femeile sunt pretentioase si mofturoase, insa experienta mea de viata mi-a aratat ca e mult mai greu sa multumesti un barbat atunci cand vine vorba despre cadouri. Daca acel barbat iti este iubit, totul pare putin mai simplu, caci poti incerca sa afli cu o luna sau chiar mai mult inainte cam ce anume si-ar dori sa primeasca. De ce sustin ca barbatii sunt mai pretentiosi? Pentru ca femeile se bucura de orice flecustet care poarta o fundita sau o inimioara, pe cand barbatul vrea lucruri putine, dar in general mult mai scumpe. Dar o vom lua pe rand si vom incerca sa descperim impreuna ce poti oferi in materie de cadouri pentru iubit (fie ca e vorba despre valentine-s day, ziua lui de nastere, trecerea cu bine a unui examen, intoarcerea dintr-o alta tara sau chiari si fara un motiv anume). Da, cadouri pentru iubit poti oferi oricand doresti. Important este sa stii ce anume il bucura sau, daca nu, macar sa ai grija la cateva chestii simple: varsta iubitului, hobby-urile pe care le are, profunzimea relatiei dintre voi, suma pe care esti dispusa sa o cheltui in asemenea ocazii. In rest, cand vine vorba despre cadouri pentru iubit (si pentru barbati, in general), e bine sa ascultati cu atentie cand vorbesc, sa urmariti pe ce site-uri intra, spre care vitrine isi indreapta privirile pe strada / in mall sau, daca nu mai aveti timp pentru asa ceva, sa alegeti unul dintre cadourile recomandate de mine.

Daca iubitul e foarte tanar (16-30 de ani), ofera-i obiecte care incanta barbatii tineri: haine la moda, gadgeturi sau o noapte incendiara.
Obiecte vestimentare. Daca nu esti sigura ca ii cunosti gusturile si marimile, nu ii cumpara haine sau pantofi. Alege niste accesorii elegante, pe care le va folosi multi ani de zile. Niste manusi din piele pot fi cadoul ideal pentru iubit
(le gasesti in mai multe culori).


Un portofel barbatesc. Este obiectul care nu se demodeaza si pe care barbatul il foloseste zi de zi. Cel selectat de mine are fascinanta culoare a coniacului si este foarte spatios.


Cadouri pentru iubit, gadgeturi? Depinde. Daca relatia voastra permite, de ce nu? Un telefon nou in locul celui spart, o tableta cu care sa stea in pat, un aparat foto cu care sa imortalizeze cele mai frumoase momente din viata voastra, poate chiar un laptop, daca veniturile tale o permit. 

Telefon mobil Nokia Lumia 1320. Are un pret foarte bun, arata foarte bine si poate multumi orice barbat. E un cadou foarte potrivit pentru iubit. 


Tableta Samsung Galaxy Tab 4 T 230. O poate folosi atat in casa, cat si in afara casei. 


Exista si barbati carora le place sa citeasca. Daca iubitul tau este unul dintre ei, probabil cel mai potrivit cadou este pachetul Dune, de Frank Herbert. Contine toate cele 6 volume si reprezinta unul dintre cele mai potrivite cadouri. 



Daca ai ajuns pana aici si tot nu te-ai decis ce cadouri sa cumperi pentru iubitul tau, poate ca ar trebui sa iei in calcul o noapte incendiara. Pentru asa ceva este nevoie doar de o sticla de vin si o lenjerie intima sexy cu care sa te imbraci. :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu