espressocafe.ro

vineri, 25 martie 2016

Restaurante nunti Bucuresti

O nunta nu inseamna numai costum de ginerica si rochie de mireasa, nu inseamna doar buchetul miresei, mancare gustoasa si muzica buna. O nunta, ca sa iasa bine, trebuie gandita si pregatita din timp de la A la Z, iar prin asta inteleg absolut totul, de la cameraman si pana la restaurantul unde va avea loc petrecerea. Dar cum alegi restaurantul potrivit? Iata o intrebare care framanta dintotdeauna viitorii miri, iar in ultimii ani raspunsul pare tot mai greu de dat, caci au aparut o multime de restaurante si fiecare dintre ele se inghesuie sa faca cele mai bune oferte, sa aduca tot mai multe facilitati, in asa fel incat clientii sa fie multumiti si sa ii recomande mai departe si altora. Spre norocul nostru, pe internet a aparut si un site care vine in ajutorul cuplurilor ce doresc sa se casatoreasca si vor sa stie care este cel mai bun restaurant pentru nunta. Este suficient sa dati clic pe cuvintele restaurante nunti bucuresti pentru a ajunge in locul unde oferta este bogata si diversificata. Veti gasi acolo o lista cu o multime de restaurante nunti bucuresti, iar voi sunteti liberi sa il alegeti pe cel care credeti ca se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor voastre.


Trebuie sa stiti ca multe dintre aceste restaurante listate pe site-ul restaurantenunti.ro au in aceasta perioada oferte de nerefuzat, au tot felul de reduceri atat pentru nunti, cat si pentru botezuri sau alte evenimente. Oricum, din cate stiu eu, restaurantul e bine sa fie inchiriat cu mult timp inainte de evenimentul propriu-zis, caci nuntile se fac sambata sau duminica, nu in alte zile ale saptamanii (desigur, exista si exceptii, dar nu voi scrie despre ele aici si acum), motiv pentru care multe dintre ele deja sunt arvunite pana anul viitor. Ideal este sa aveti pregatita o anumita suma de bani, caci vi se va cere un avans (de regula cam 10 % din valoarea totala) si e bine sa va stabiliti de la inceput data la care doriti sa faceti nunta, sa nu incurcati pe nimeni si nimeni sa nu va incurce. Sfatul meu este sa tineti cont atat de preturile practicate de fiecare restaurant din Bucuresti, cat si de cele ce va pot oferi in acest pret (sala de mese cu specific sau nu, mancare aleasa de voi sau de ei, diverse ornamente specifice unei nunti, flori, baloane, artificii, fum pentru dansul mirilor etc). 

Nu uitati sa alegeti in asa fel incat transportul nuntasilor pana acolo sa va fie la indemana, dar tineti cont de faptul ca in Bucuresti se poate ajunge la orice locatie daca inchiriati masina / masinile potrivite). In rest, la nunta e ca la nunta. Mancare buna, muzica antrenanta, atmosfera placuta, filmari facute de profesionisti, Mireasa stiu deja ca isi va pregati cea mai frumoasa rochie, ca va alege cel mai frumos buchet de nunta, ca se va ocupa de toate micile detalii care ii par mirelui nesemnificative. Important este doar sa consultati lista cu restaurante nunti bucuresti, sa observati ca aveti o paleta foarte larga si ca puteti alege exact ceea ce credeti ca e mai bun pentru voi.

"Restaurante nunti Bucuresti - aici gasesti oferte actualizate pentru meniu nunta, meniu botez, oferte speciale nunta, discount pentru nuntile organizate duminica si in extrasezon. Alege din zeci de saloane de nunti elegante si meniuri de nunta delicioase. Cauti local nunta Bucuresti? Vezi galeriile foto ale celor mai elegante saloane de nunti din Bucuresti. Sigur vei gasi locatia perfecta pentru o nunta de vis."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu