espressocafe.ro

vineri, 18 martie 2016

Roti si role la Tente Romania

Roti, o multime de roti si de role, de toate marimile si categoriile posibile. Nu imi mai pot imagina viata fara roti de tot felul: masinile au roti, mesele pentru cafea au roti, fotoliile au roti, paturile de spital au roti, scaunele directoriale au roti, carucioarele din supermarket au roti, etc. Unele sunt silentioase, altele termorezistente, altele au blocare centrala, altele au capacitate de sarcina mare. Cu toate ca sunt atat de diferite intre ele in functie de materialul din care au fost confectionate, in functie de capacitate, in functie de destinatia finala, au totusi ceva in comun: toate aceste roti si role (si multe altele) se pot gasi la doar un clic distanta, pe site-ul tente.com, acolo unde exista si diverse accesorii necesare montarii rotilor. Daca ati ajuns la acest articol cautand roti sau role, iata adresa de Contact TENTE Romania (clic pe link). Pe acest site puteti gasi nu doar produse din aceasta gama, ci si tot felul de instructiuni privind modul de asamblare sau piesele potrivite diverselor obiecte, asa cum vedeti in exemplele de mai jos:

"Indiferent de elementul de fixare ales, asigurati-va ca suprafata de contact a rolei este in contact direct cu fiecare dispozitiv. La conexiuni cu bolturi asigurati-va de rezistenta minima a surubului (clasa 8.8 sau echivalent). Forta minima a cuplului surubului trebuie sa coresunda indicatiilor tehnice. Conexiunile cu bolturi trebuie asigurate contra slabirii. Capacitatile de incarcare publicate se bazeaza pe aceste instructiuni de instalare."
"Cu ajutorul analizei precise a aplicaţiei şi a condiţiilor de mediu veţi găsi rapid şi uşor roata ideală pentru domeniul dumneavoastră. 
Datorită domeniilor diferite de utilizare, nu există clişee în alegerea roţii pe care o doriţi. Cu alte cuvinte se poate spune, că în general între multe din cerinţe există o relaţie strânsă. Cele două diagrame de la pagina următoare ilustrează acest lucru, folosind roţile pentru instituţii respectiv cele pentru echipamentele de transport. 
În secţiunea următoare vă prezentăm toate produsele TENTE grupate după domeniul lor principal de utilizare. Toate produsele şi componentele sunt prezentate în combinaţia lor standard. Pentru a simplifica selecţia roţilor am implementat un sistem logic de codificare a produselor, care indică toate proprietăţile roţilor TENTE, folosind o secvenţă de litere şi cifre."

Din proprie experienta va pot spune ca noi am vrut de curand sa schimbam rotile la doua fotolii care, de batranete si de prea multa utilizare, isi cam pierdusera rulmentii. Am rascolit internetul in lung si in lat si cu mare greutate mi-am amintit ca stiam exact de unde pot cere informatii si de unde pot cumpara cele mai bune si mai potrivite roti pentru fotoliile mele: de pe site-ul tente.com, sectiunea contact TENTE Romania, unde specialistii, dupa ce au citit despre piesele mele de mobilier si dupa ce au vazut cateva poze, m-au indrumat exact catre rotile de care aveam nevoie, ba chiar mi-au trimis si cateva instructiuni de mantare, ca totul sa decurga cum nu se poate mai bine. Daca toate site-urile ar functiona asa si daca toti comerciantii ar fi atat de atenti la nevoile clientilor, probabil aceasta lume virtuala ar fi mult mai frumoasa si mai sigura. Va recomand ca pentru orice roti sau role aveti nevoie sa apelati cu incredere la specialistii de pe site-ul tente.com. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu