espressocafe.ro

marți, 5 iulie 2016

Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute

Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute


Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute. Vreau sa mentionez inca de la inceput ca nu fac discriminari, ca nu am nimic cu felul de a arata al celorlalti. In acelasi timp, nu pot sa nu observ ca prin online lumea s-a revoltat contra fetelor grase care scriu pe bloguri de fashion pe motiv ca fiind grase nu le pot da sfaturi celor slabe si ca nu arata bine in poze.

Atacurile acelea mi se par cam dure si simt un usor miros de invidie in ele. Oamenii ar trebui sa inteleaga faptul ca oricine are dreptul de a scrie pe un blog, ca moda nu este numai pentru femei slabe spre nemancate, ca si fetele plinute au suflet si se simt rau cand lumea le desconsidera numai din cauza kilogramelor in plus.

Pe de alta parte, zilnic vad pe strada fete plinute, femei grase care nu acorda nici macar o minima importanta felului in care stilul vestimentar ales (nu) li se potriveste, Chiar ieri am observat o domnisoara cu un chip foarte frumos, insa destul de rotunda. Nu avea un corp urat, desi era dolofana. Dar nu am inteles de ce se imbracase in colanti negri, luciosi si cu o bluza roz cu vedere la buric.

DE AICI PUTETI CUMPARA HAINE ELEGANTE MARIMI MARI PENTRU FEMEI PLINUTE 


DyFashion.ro

Daca aveti nevoie de mai multe sfaturi despre Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute, va stau oricand la dispozitie.

Ce trebuie sa evite fetele plinute


Consider ca anumite obiecte vestimentare pot pune in valoare corpul omului, pe cand altele nu fac decat sa dezavantajeze persoana care le poarta. 

-colantii nu se potrivesc sub nici o forma fetelor plinute, femeilor grase, celor care detin prea multe kilograme in plus fata de greutatea ideala indicata de medici. Colanti negri, cu imprimeuri imitand blana felinelor mari, colantii in culori tipatoare si in general orice tip de colanti pare nepotrivit pe corpul unei fete dolofane. In loc sa o puna in valoare, acestia reusesc doar sa o dezavantajeze. 

-bluzele scurte, cu vedere la buric, sunt si ele nepotrivite pentru fetele plinute. Oricat ar fi chipul de frumos, daca fata afiseaza buricul si cateva randuri de burti, strica tot farmecul. Sa nu uitam ca un strop de mister este mai incitant decat afisarea ostentativa a formelor.

-fustele / rochiile scurte sunt si ele de evitat daca fata are picioarele prea groase ori cu celulita. Trebuie spus ca fustele / rochiile scurte nu mai au farmecul de altadata, indiferent de varsta si kilogramele celei care le poarta. Consider ca o fista scurta este potrivita numai fetelor / femeilor care au picioare deosebit de frumoase, drepte, lungi, cu carne ferma si piele fina, ingrijita. 

-hainele din materiale sintetice de proasta calitate, care se muleaza perfect peste corpul unei fete plinute, reusind sa scoata in evidenta tot ceea ce ar trebui de fapt sa fie ascuns vederii. Este disgratioasa imaginea unui sutien sau a unui chilot prea strans pe corp. Prin hainele mulate, lucrate din materiale sintetice de proasta calitate, se vad randurile de carne cum se revarsa peste bretelele de la sutien ori peste chilotii prea stramti. De evitat!

-pantalonii cu talie joasa sunt si ei nepotriviti felelor plinute. Parca nimic nu este mai urat decat sa vezi la o fata grasuta cum fundul ii este turtit in niste pantaloni mulati, iar burta si fluturasii de pe solduri se revarsa peste pantalon. Fetelor, evitati pantalonii cu talie joasa!

Exista magazine pentru grasi si grasuti, exista magazine online cu rochii xxl pentru femei plinute sau grase

Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute



Adoptand un stil vestimentar elegant, fetele plinute nu vor face decat sa armonizeze trupul cu mintea, sa ascunda ceea ce trebuie si sa scoata in evidenta ceea ce conteaza. Misterul femeii trebuie pastrat cu sfintenie mereu.

De ce sa dezvaluim inainte de vreme anumite lucruri, de ce sa aratam absolut tot ce avem? In intimitatea casei si a unei relatii da, o putem face, insa pe strada este de preferat sa alegem haine care ni se potrivesc, care ne pun in valoare corpul si care ascund anumite lucruri. 

Va doriti un stil vestimentar deosebit? Vreti rochii xxl pentru femei plinute sau grase? Am ales pentru voi un magazin care are tot ceea ce v-ar putea fi de folos la preturi foarte, foarte bune. Puteti afla mai multe de AICI.

Ce trebuie sa poarte si ce sa evite fetele plinute. Daca aveti sfaturi referitoare la acest subiect, le puteti posta in sectiunea de comentarii a blogului de fashion




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu