espressocafe.ro

vineri, 8 iulie 2016

Epilator Philips SatinPerfect HP657420

E vara si mai toate fetele vor sa mearga la plaja, sa imbrace rochii de plaja comode, sa stea pe nisipul fierbinte imbracate in costume de baie, sa se bucure de apa, de soare, de viata. Isi aranjeaza coafura, isi ingrijesc unghiile, isi agata bijuteriile potrivite la urechi. Stii ca unele fete inca mai folosesc lama pentru a se epila? Poate parea doar o gluma daca te uiti la poza de mai jos, insa iti garantez ca multe doamne si domnisoare aleg varianta aceasta invechita si nu tocmai igienica. Vremea cand nu existau prea multe optiuni pentru epilare a trecut. Astazi fiecare dintre noi poate utiliza un epilator Philips SatinPerfect HP657420 pentru a se simti curata, frumoasa, sexy, eleganta. Nici macar nu costa prea mult si il poti folosi intreaga viata asa cum barbatii folosesc aparatele electrice de barbierit. Diferenta dintre ele si acest epilator Philips SatinPerfect HP657420 este ca pentru femei produsele sunt gandite sa nu deranjeze pielea, sa o lase fina, moale, catifelata, sa nu smulga parul si sa nu irite pielea. Epilatorul pe care il recomand poate fi comandat de AICI.
Alte epilatoare, mai ieftine sau mai scumpe, gasiti AICI.








Epilatorul Philips SatinPerfect HP657420 poate face toate astea si multe altele, astfel incat epilarea sa fie pentru noi, femeile, o experienta cat mai putin traumatizanta, cat mai placuta. De exemplu, epilatorul are un accesoriu care ajuta la ridicarea activa a firelor de par, astfel incat epilarea sa fie cu adevarat completa si eficienta. Datorita lui pot fi indepartate si firele de par fine, lipite de piele. 
Un epilator bun, asa cum este epilatorul Philips SatinPerfect HP657420, dispune de discuri ceramice texturate care pot indeparta delicat firele de par scurte sau foarte fine. 
Datorita discurilor de care acest epilator dispune, epilarea nu mai este tortura cu smulgere de par, ci numai o experienta relaxanta care dureaza cateva minute. 
Pentru zonele sensibile sau pentru cand pleci in vreo calatorie, un mini-epilator poate fi solutia ideala. 
Epilatorul Philips SatinPerfect HP657420 are un cap de epilare lavabil pentru ca igiena ta sa fie corecta si completa. Capul de epilare se poate detasa si spala sub jet de apa. Iti recomand sa faci acest lucru dupa fiecare utilizare a epilatorului. 
De ce iti recomand acest epilator? Pentru ca are un pret mic si e conceput cu multe functii. Epilatorul Philips SatinPerfect HP657420 are un cap de epilare extra lat pentru indepartarea optima a parului printr-o singura actiune de câteva minute. rezultatele sunt de durata si pielea ramane foarte neteda.
Exista o bara vibratoare pentru masaj delicat care stimuleaza si calmeaza pielea pentru un proces placut de epilare.
Mi se pare uimitor faptul ca Led-ul Opti-light incorporat evidentiaza clar firele de par mici si subtiri si ca epilatorul are un cap de ras care urmareste perfect contururile zonei inghinale sau ale zonelor axilare pentru o radere precisa si eficienta. Este livrat cu un pieptene suplimentar pentru taierea firelor mai lungi inainte de epilare sau pentru tunderea zonei inghinale.
Nu in ultimul rand trebuie sa iti spun ca epilatorul recomandat de mine este prevazut cu discuri hipoalergenice cu ioni de argint

Nu uita acest nume: Philips SatinPerfect Epilator HP6574/20 Ediţia Precision. Cu siguranta imi vei multumi atunci cand te vei epila cu el, asa cum si eu le-am multumit altora dupa ce l-am comandat si utilizat. 

Spune-mi cu ce te epilezi ca sa iti spun ce pret platesti pentru frumusetea ta. :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu