espressocafe.ro

miercuri, 20 iulie 2016

Produse bio pentru protectie solara

Sanatate pentru intreaga familie

Cand vine vorba despre sanatate, nimic nu este prea scump. Noi, femeile, invatam inca de tinere sa avem grija de sanatatea noastra si a familiilor noastre. Expunerea neprotejata la soare poate avea efecte cumplite asupra organismului uman, motiv pentru care tot mai multi medici de pe intregul pamant atrag atentia asupra riscurilor la care ne expunem atunci cand permitem soarelui sa ne atinga pielea neacoperita de emulsii, creme sau uleiuri de protectie solara.

Riscurile expunerii la soare

Cercetarile din ultimii ani au demonstrat clar ca pielea umana este foarte sensibila la actiunea razelor de soare. Fara o protectie adecvata impotriva lor, riscurile expunerii la soare sunt foarte mari. Pielea devine uscata si ridurile apar inainte de vreme. Daca peste aceste inconveniente putem trece mai usor, faptul ca expunerea la soare creste riscul imbolnavirii nu trebuie ignorat.
Melanomul malign este una dintre cele mai agresive tumori, iar expunerea neprotejata la soare creste riscul aparitiei acestei boli cumplite, cancerul de piele.

Produse bio pentru protectie solara

Cercetarile din ultimii ani au demonstrat ca folosirea cu regularitate a produselor bio pentru protectie solara reduce riscul aparitiei cancerului de piele. Aceste produse bio pentru protectie solara
pot fi gasite intr-o larga varietate si ar trebui folosite inaintea oricarei expuneri la soare. Pe piata din Romania puteti gasi produse bio pentru protectie solara sub forma de spray, crema, unt, lotiuni fluide, ulei si gel, toate la preturi accesibile.

Produse bio pentru femei, barbati si copii

Produsele bio pentru protectie solara pot fi gasite in multe variante, atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii. Soarele arde cu aceeasi putere pielea femeii, a barbatului, a bebelusului. Din aceasta cauza trebuie sa avem intotdeauna cu noi produse bio care sa ne fereasc de actiunea nociva a razelor de soare.

Nu iesiti din casa fara sa aveti la voi produse bio pentru protectie solara! Nu mergeti la plaja fara sa aveti la voi produse bio pentru protectie solara! Nu uitati sa purtati intreaga vara ochelari de soare de calitate!
O oferta foarte diversificata de produse bio pentru protectie solara, la preturi foarte bune, gasiti AICI.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu