espressocafe.ro

luni, 26 decembrie 2016

Cand se poarta rochia de seara

Cu toate ca asa il gandisem la inceput, acesta nu (mai) este un blog de moda pentru femei, ci mai degraba un jurnal in care notez, pentru cele ce au ochi sa vada si urechi sa auda, ce nu trebuie facut. De exemplu, in aceasta dimineata m-am trezit cu gandul ca trebuie neaparat sa scriu despre rochii de seara si despre momentele cand ele pot fi sau nu purtate. 
Doamnelor si domnisoarelor, mie nu imi pasa daca va cumparati rochii ieftine sau rochii foarte scumpe. Nu imi pasa ca purtati rochii xxl sau rochii marimea m. Vreau doar sa va invat un lucru simplu, elementar:
Rochia de seara se poata numai in anumite ocazii, nu in fiecare seara si nu in orice loc. E nepotrivit sa mergeti la piata in rochie de seara, la fel cum nepotrivit este sa va impopotonati cu rochie de seara, pantofi cu toc de 12 si un kilogram de bijuterii pentru a merge la sedinta cu parintii. Nu imbracam rochie de seara cand scoatem cainele afara sa faca pipi si caca, la fel cum nu purtam rochie de seara cand mergem la mama-soacra sa o ajutam la impaturit de sarmale.
DyFashion.ro
Rochia de seara este rochia care se poarta la ocazii festive si, de preferat, cand stim ca toti ceilalti participanti se vor imbraca tot in tinute festive, pentru ca devenim de-a dreptul caraghioase daca aparem imbracate cu o rochie prea eleganta, pantofi cu toc inalt, machiaj strident, bijuterii din sertarul bunicii si in jurul nostru toate celelalte doamne si domnisoare sunt imbracate in blugi, rochite de plaja ori rochii office. 
Cand se poarta rochia de seara? Numai la ocazii festive, doamnelor si domnisoarelor! Numai in cazul in care stim sigur ca toti vor imbraca tinute festive! 
De ce ma repet? Hi, hi, pentru ca cineva trebuie sa o spuna, poate ajunge mesajul pana acolo unde trebuie. :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu