espressocafe.ro

miercuri, 28 decembrie 2016

Jocuri si Jucarii Educative online la preturi competitive

Jocuri si Jucarii Educative online la preturi competitive puteti gasi oricand pe parcursul anului pe site-ul celor de la EduClass.ro. Acolo am vazut de multe ori jucarii educative pentru copii de toate varstele, si tot de acolo i-am recomandat intotdeauna cumnatei mele sa le comande micutilor din familia noastra jocuri educative, jocuri care sa ii ajute sa invete. Puteti comanda si voi jucarii educative online, daca intrati pe site-ul amintit mai sus. Sa stiti ca niciodata nu e prea devreme pentru a oferi copiilor jucarii educative si niciodata acestia nu au destule jocuri educative. Tocmai pentru ca le sunt necesare pe parcursul intregii copilarii, pentru a avea o dezvoltare armonioasa, eu va recomand sa urmariti luna de luna promotiile si ofertele de pe EduClass.ro, sa cumparati ceea ce veti considera ca este potrivit pentru copilul vostru, dar si sa va jucati alaturi de el. Poate ma veti crede sau poate nu in legatura cu ceea ce voi spune in continuare. Am vazut copil caruia parintii ii cumparau foarte des o multime de jucarii, dar cu care el nu se juca. Nimeni nu ii arata cum se folosesc. L-am vazut cum statea cu o punga plina cu dinozauri in brate si habar nu avea cum sa se joace cu ei. 

Beneficiile folosirii unui bec LED fata de unul obisnuit

Care sunt beneficiile folosirii unui bec LED fata de unul obisnuit? Raspunsul este relativ simplu si la indemana oricui, as spune. Voi aminti aici numai cateva dintre beneficiile pe care un bec led le aduce in viata celor ce opteaza pentru folosirea lui. In primul rand faptul ca au un consum redus de energie in comparatie cu becurile obisnuite si sunt mult, mult mai rezistente. Cu alte cuvinte, sunt becuri economice care pot fi folosite la tot felul de corpuri de iluminat. Din cate spun specialistii, aceste becuri nu emit radiatii ultraviolete si pot reduce poluarea de lumina. Sunt mult mai rezistente la apa, la praf si la diverse socuri. Lumina pe care un bec led o produce nu este obositoare pentru ochi. In plus, trebuie sa recunoastem si faptul ca au un design mult mai interesant decat becurile obisnuite, un design mai potrivit pentru secolul in care traim. Va recomand sa intrati in magazinul online Magic LED pentru a vedea corpuri de iluminat cu leduri, fara bec. Sunt convinsa ca veti pati ca si mine, ca nu veti putea iesi din magazin fara sa cumparati ceva care sa va infrumuseteze casa si viata. 

Mobila pentru living

Lucram candva la un patron oarecare. Marea mea mirare (si a tuturor angajatilor lui, de fapt) era ca sotia acestuia obisnuia sa schimbe toate piesele de mobilier pentru living o data la maxim trei ani, iar obiectele cu care decora casa chiar mai des de atat. Am vazut-o, de exemplu, schimband perdelele la numai cinci luni de la cumparare. E drept, avea bani si isi permitea sa cumpere mobila pentru living ori de cate ori ii venea chef. Uneori se uita prin magazine dupa modele mobila living, alteori dadea comanda si primea fix mobila living pe care o dorea. Cred ca noi toate o invidiam in secret pentru ca isi permitea acest lux. Chiar si acum, in timp ce scriu acest articol, incerc sa imi imaginez cum ar fi daca mi-as permite sa cumpar alt mobilier living o data la trei ani? Dar nu, la mine nu ar merge atat de usor, probabil pentru ca reusesc sa ma atasez de lucruri, sa le consider parte din casa mea, din viata mea. Pe post de mobila pentru living ne-am cumparat anul trecut o biblioteca mare, pe un intreg perete, o biblioteca avand mai multe corpuri de mobilier, atat pentru ascunderea hainelor, cat si cu vitrina si rafturi pentru carti. Cum as putea renunta la ea, daca inca imi umple inima de bucurie cand o privesc?

Cursuri si Tabere de Ski 2016

Cursuri si Tabere de Ski 2016 au fost, iar anul viitor, in 2017, vor fi altele. Tot ce trebuie sa faca persoanele care doresc sa beneficieze de Cursuri de ski in Romania sau de tabere ski pentru copii este sa intre pe site-ul Aventurio.ro. Vor gasi acolo absolut toate detaliile si informatiile de care ar putea avea nevoie pentru a se lamuri ca e un lucru cum nu s-a mai facut pe la noi, un lucru pe care eu il apreciez maxim, caci tare mi-ar placea sa stiu ca adultii fac si altceva in afara de a sta pe facebook si a se certa din toate nimicurile, dar mai ales tare mi-ar placea sa vad ca parintii le ofera copiilor alternative de petrecere a timpului liber. Ei bine, pe site-ul Aventurio.ro am descoperit ca parintii le pot oferi copiilor posibilitatea de a primi cursuri de ski, dar si diverse ateliere de dezvoltare personala in cadrul unor tabere de ski deosebite (vor fi activitati aflate sub semnul cuvintelor creativitate, mestesugarit, comunicare). Noi ne-am interesat pentru nepotii sotului meu, caci ni se pare un lucru nemaipomenit sa ii stim intr-o tabara altfel, sa stim ca fac un curs de ski, ca invata sa socializeze cu tineri din toate colturile tarii, ca fac si altceva in afara de jocuri pe calculator sau tableta. 

Preturi mici la litere volumetrice

Pentru cei care cauta pe internet preturi mici la litere volumetrice, am de facut o singura recomandare, si anume firma HeadPrint.ro, unde specialistii au experienta in ceea ce priveste pregatirea de litere volumetrice si servirea perfecta a clientilor. Aceste litere volumetrice pot fi lucrate din pvc, tabla, inox, plexiglass, lemn, polistiren ori chiar din diverse combinatii de materiale. In functie de preferintele fiecarui client in parte, respectivele litere volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Iluminatul literelor volumetrice se face cu leduri sau tuburi fluorescente. Sincera sa fiu, eu de multe ori ma mir cand trec pe strazi si vad firme care nu au litere volumetrice. Oare nu stiu ca au fost inventate, oare nu stiu ca pot fi comandate la preturi foarte bune sau isi imagineaza ca le poate merge bine si fara sa faca mici eforturi suplimentare? Oricare ar fi raspunsul corect, eu cred in continuare ca niste litere volumetrice pret de cateva ore pe noapte luminate si pret de cateva secunde pe zi privite de trecatori pot face adevarate minuni, caci omul are in general memorie vizuala buna si poate face usor asocieri intre literele vazute si vreo nevoie ivita cine stie cand. 

Transport Romania Anglia

Transport si Plecari Romania Anglia. Pentru cei care au nevoie de transport Romania Anglia, lucrurile sunt cat se poate de simple pe intreg parcursul anului, caci la firma Eurolines.ro pot gasi locuri oricand doresc, dar mai ales atunci cand isi fac din timp rezervarile, pentru a se asigura ca prind biletul mult dorit si ajung in Anglia fix la momentul in care isi doresc. Conditiile de transport Romania Anglia prin intermediul Eurolines sunt excelente, iar acest lucru poate fi confirmat de catre toti cei care au calatorit vreodata cu aceasta firma. Serviciile turistice puse la dispozitia clientilor de catre Eurolines sunt multe si acopera cam toate nevoile celor interesati. Astfel, puteti opta pentru calatoria cu autocarul, pentru avion, puteti folosi principalele sisteme de rezervari on line existente in piata turistica, rent a car si taxi. Cu Eurolines totul se desfasoare rapid, fara batai de cap si in cele mai bune conditii posibile. Pentru plecari Romania Anglia este suficient sa dati clic pe primul link din acest articol sau sa intrati direct pe site-ul Eurolines.ro, fie ca doriti sa faceti turism, fie ca mergeti la munca sau in vizita la prieteni / rude...

Cadouri de Craciun

De cativa ani a aparut moda de a oferi cadouri de Craciun pentru mediul corporate si de atunci tot mai multe companii aleg ca, in perioada sarbatorilor de iarna, dar si de Pasti sau cu alte ocazii sa trimita angajatilor, colaboratorilor si clientilor cosuri cadou craciun, caci acestea sunt, pana la urma, niste cadouri craciun ieftine si de efect, cadouri de craciun de un rafinament aparte. Pentru cei care inca nu stiu despre ce este vorba, voi specifica faptul ca aceste cosuri cadou craciun contin produse de cea mai buna calitate, produse care sunt apreciate atat de omul de rand, cat si de cel care se invarte in cercuri selecte. Este o metoda simpla, rapida si de efect sa oferi celor cu care colaborezi de-a lungul intregului an cadouri de craciun personalizate, cadouri craciun ieftine si sa le faci o bucurie, sa le arati aprecierea ta, sa sudezi relatia deja existenta. Este, de asemenea, un mod lejer de a decide ce anume primeste fiecare angajat, colaborator, client, caci in magazinul online Debonaire.ro exista posibilitatea de a pregati cadouri de craciun personalizate, cadouri de craciun online care sa nu semene unul cu altul si, in acelasi timp, sa aiba elemente comune, elemente care sa ii arate primitorului grija pentru detalii, respectul si aprecierea.

Detartraj la un cabinet de stomatologie

Una dintre prietenele mele obisnuieste sa mearga, la anumite intervale de timp, la un cabinet de stomatologie, ba pentru cate un control de rutina, ba la un detartraj periodic, ba cine mai stie ce. Intotdeauna vine de la dentist cu cate o poveste, motiv pentru care chiar i-am recomandat sa isi deschida un blog si sa le scrie pe toate, ca nu cumva sa se piarda, mai ales ca are un mod tare haios de a povesti. Eu cred ca orice om care intra deseori intr-un cabinet stomatologic sau care chiar lucreaza intr-un asemenea loc intalneste de-a lungul vremii o multime de oameni, fiecare cu povestea sa. Ce pacat ca prea putini le scot la lumina... La ultima sedinta de detartraj la care a fost prietena mea, o intamplare de-a rasu'-plansu' a inviorat atmosfera din cabinet, iar mai apoi si pe cea din casa mea, cand ne-a povestit. Prietena mea era pe scaunul dentistului, cu gura deschisa, pregatita pentru detartraj, cand pe usa cabinetului de stomatologie a intrat val vartej o doamna si a strigat:

marți, 27 decembrie 2016

Bilete de avion Londra Bucuresti

Cauta Bilete Avion Bucuresti Londra din timp, caci pe site-ul Aerolines.ro au preturi foarte bune. In plus, clientii Aerolines pot descarca gratuit mini-ghidul pentru Londra, pot gasi pe site o multime de informatii cu privire la mijloacele de transport din aceasta mare capitala a Europei, la cazare si obiective turistice de neratat, adica lucruri esentiale pentru cei care isi cumpara Bilete de avion Londra pentru a calatori si a se bucura de un oras deosebit, de a trai pentru cateva zile sub vraja unui loc unde cultura, traditia, noul, modernul se impletesc armonios. Tot ce trebuie sa faca doritorii este sa se asigure din timp ca au bilet avion Londra Bucuresti Londra, ca stiu destule despre clima, despre ceea ce trebuie facut in aeroport, despre cum se poate ajunge cat mai usor si mai ieftin la hotel etc. Este stiut faptul ca Londra are o clima deosebita, deci trebuie facute cateva pregatiri inainte de plecare, pentru ca vacanta sa nu se transforme in ceva neplacut, insa va jur ca, daca mi s-ar ivi ocazia de a cumpara Bilete Avion Londra, nici macar o clipa nu as sta pe ganduri, caci Londra si, in general, intreaga Anglie, se afla pe lista (tot mai lunga) a locurilor pe care imi doresc mult sa le vizitez macar o data in aceasta viata.

luni, 26 decembrie 2016

Cand se poarta rochia de seara

Cu toate ca asa il gandisem la inceput, acesta nu (mai) este un blog de moda pentru femei, ci mai degraba un jurnal in care notez, pentru cele ce au ochi sa vada si urechi sa auda, ce nu trebuie facut. De exemplu, in aceasta dimineata m-am trezit cu gandul ca trebuie neaparat sa scriu despre rochii de seara si despre momentele cand ele pot fi sau nu purtate. 
Doamnelor si domnisoarelor, mie nu imi pasa daca va cumparati rochii ieftine sau rochii foarte scumpe. Nu imi pasa ca purtati rochii xxl sau rochii marimea m. Vreau doar sa va invat un lucru simplu, elementar:
Rochia de seara se poata numai in anumite ocazii, nu in fiecare seara si nu in orice loc. E nepotrivit sa mergeti la piata in rochie de seara, la fel cum nepotrivit este sa va impopotonati cu rochie de seara, pantofi cu toc de 12 si un kilogram de bijuterii pentru a merge la sedinta cu parintii. Nu imbracam rochie de seara cand scoatem cainele afara sa faca pipi si caca, la fel cum nu purtam rochie de seara cand mergem la mama-soacra sa o ajutam la impaturit de sarmale.