espressocafe.ro

luni, 3 aprilie 2017

Alegeti sa fiti la inaltime in primul rand prin ceea ce stiti

Dupa cum bine stiti deja, acesta este un blog de fashion fara pic de pretentii. Totusi, din cand in cand nu ma pot abtine sa nu scriu despre lucrurile care imi trec prin cap si care ar putea fi de folos altora, fie ca imi sunt prieteni, fie ca nu. Am scris candva despre felul in care ma imbrac atunci cand imi plimb cainele, caci tocmai vazusem o doamna imbracata prea elegant pentru o asemenea activitate. Nu voi afla probabil niciodata daca respectivul text a ajutat pe cineva, daca din el a invatat macar o doamna ca nu trebuie sa incalte pantofi cu toc si nici sa imbrace hainele elegante cand isi plimba cainele, dar sper din tot sufletul, pentru ca este nu doar incomod si nepotrivit, ci de-a dreptul periculos, mai ales daca animalul este jucaus si neascultator.

Astazi vreau sa vorbesc despre ceva oarecum asemanator, si anume despre faptul ca este important felul in care ne imbracam, insa la fel de important este si felul in care ne hranim (sau nu) spiritul. Doamnele mele dragi, va rog sa aveti in vedere faptul ca haina face pe om, asa cum suntem invatati de mici sa credem, dar nu uitati niciodata ca haina nu e suficienta, ca frumusetea este trecatoare, ca vom fi cu atat mai puternice, mai apreciate si mai cautate cu cat ne vom dovedi mai citite.

De curand am pregatit o fotografie din care sa reiasa usor faptul ca orice femeie inteligenta alege sa renunte la pantofii cu toc pentru a se inalta prin ceea ce invata din carti, prin ceea ce invata... in general. Totusi, poza nu trebuie luata chiar in serios. Pantofii cu toc sunt si ei necesari, caci nu putem merge la o petrecere, la un eveniment sau chiar la vreo conferinta incaltate in tenisi. Dar, pe langa pantofi eleganti, pe langa haine frumoase si bijuterii de valoare, pe langa machiaje deosebite si coafuri spectaculoase, trebuie sa avem si in cap ceva.

Cum am putea purta o conversatie cu un barbat inteligent, daca nu stim nimic despre lume? Barbatii se plictisesc repede de discutiile care le pasioneaza in general pe femei. Pentru a putea conversa cu oamenii, este nevoie de mai mult decat de pricepere in a gati o ciorba si a imbraca o rochie eleganta.

Doamnelor si domnisoarelor, va rog deschideti cartile. Cititi cat de mult puteti. Acest lucru va va schimba viata in bine, veti vedea. Alegeti sa fiti la inaltime in primul rand prin ceea ce stiti si abia apoi prin felul in care aratati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu